Bouwonderneming De Haan

Ruim 15 jaar een vertrouwd adres!

Bouwonderneming De Haan uit Rottevalle is sinds maart 2001 actief in diverse bouwprojecten. In de beginjaren waren we vooral actief in en rondom de dorpen Rottevalle en Eastermar. Inmiddels is de naam ook buiten deze regio steeds meer een begrip geworden (projecten in o.a. Akkrum, Heerenveen, Burgum, Drachten en Oosterwolde).
Met deze website willen we u de uiteenlopende projecten laten zien die we met succes en naar tevredenheid hebben afgerond.

Onze bouwonderneming begeleidt het complete bouwproject. Dat wil zeggen van ontwerp tot en met oplevering van woningbouw en/of utiliteitsbouw. Wij worden ingeschakeld bij nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, dakkapellen en serres. De mogelijkheden zijn divers, de afgelopen jaren hebben we ook een eikenhouten buitenkeuken en een kapschuur gerealiseerd.
Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. Dit betekent dat wij alleen maar werken met hoogwaardige materialen en vakkundig personeel.

Een aantal vaste onderaannemers wordt ingeschakeld bij bepaalde werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan o.a. installatie-, voeg-, stukadoors- en spacwerkzaamheden. Wij onderscheiden ons door op een natuurlijk manier mee te denken met de klant om tot een maximaal tevreden resultaat te komen. Het financiële aspect wordt hierbij uiteraard niet uit het oog verloren.

Wij beschikken over een werkplaats waar met de modernste machines wordt gewerkt. Het product is bij ons in goede handen.

Wij nodigen u van harte uit vrijblijvend uw bouwplannen en –wensen met ons te komen bespreken. U kunt hiertoe telefonisch contact opnemen met
Gertjan de Haan, (06) 53 68 62 99.

Bouwonderneming De Haan
Muldersplein 14, 9221SP Rottevalle
tel: (06) 53 68 62 99
info@bouwondernemingdehaan.nl

Voor meer informatie kunt u elk project aanklikken.
Klik op de foto's voor een vergroting.